Social Media Strateeg

We weten dat het aan de gang is. Een nieuwe revolutie op het internet. Het web wordt steeds socialer en dit biedt veel nieuwe mogelijkheden in de digitale communicatie. De consument verandert en push communicatie wordt massaal genegeerd. Het is tijd voor pull communicatie, het is tijd voor social media. En daarom zijn wij op zoek naar een strateeg met social media inzichten!

Over Rhinofly

Rhinofly is een interactief bureau voor creatief en doordacht werk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van ideeën en uitbouwen van een doelgericht concept en strategie. Wij hebben bewezen ervaring in het creëren van resultaatgerichte internetapplicaties en creatieve crossmediale campagnes. Wij ontwikkelen consumentencampagnes, corporate sites, sociale netwerkapplicaties en vernieuwende arbeidsmarktcommunicatie (al is dit misschien een vrij lamme vacaturetekst: kijk maar eens naar de eerste vacaturevideo van alweer twee jaar geleden). Bij Rhinofly werken 30 concept-, creatie- en programmeurcollega’s aan de ontwikkeling van internetcommunicatie in de breedste zin van het woord. Als je ze vast wil leren kennen of een vraag wil stellen kijk dan gerust op de Rhinofly-site of blader eens door onze bijna 10.000 foto's op Flickr.

De functie

Met je grote passie voor social media ken je het totale plaatje van de verandering van consumentengedrag op internet. Je kent de statistieken van Nederland op het gebied van internetgebruik en weet wat dit doet met het land. Je kent het gedrag van gebruikers, weet waarom ze zich op het sociale vlak van internet bevinden en vooral wat voor mogelijkheden dit met zich mee brengt. Deze mogelijkheden vertaal je naar concepten en je bewaakt de stappen naar realisatie. Niet alleen de wensen van onze klant, maar ook de klanten van onze klant staan centraal in jouw strategische input.

Je hebt een frisse blik op marketing en communicatie. Je houdt ervan om feiten op te zoeken en onderbouwt deze graag. Daarnaast ben je altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en is je RSS reader met minimaal 120 vakgerelateerde blogs je beste vriend als het gaat om het brengen van interessant nieuws uit onze branche.

Je weet je visie te vertalen naar de visie van Rhinofly en je kan onze klanten overtuigen van het nut en de mogelijkheden van social media.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende baan in een informele, ambitieuze omgeving, waarbij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Verder bieden wij je een employee benefits pakket dat afgestemd is op jouw wensen en behoeften. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring. Dit alles binnen een succesvolle, groeiende en jonge organisatie met een daarbij passende bedrijfscultuur. Daarnaast krijgt de aangenomen sollicitant een helicopter van de zaak (vrij te gebruiken, ook buiten kantooruren) en krijgt hij elke maandag een grote schaal met alleen gele pinda M&M's.

Aanvullende informatie

Herken je Matthijs Roumen ook zo in bovenstaand profiel? Stuur dan een mail met carrieremogelijkheden naar hello@mroumen.com. Wil je meer weten over de functie of heb je andere op of aanmerkingen? Bel dan met Matthijs Roumen (06 236 47 xxx) of mail naar hello@mroumen.com.

Vereiste ervaring

Je hebt je HBO diploma op zak van de studie Communication & Multimedia Design. Daarnaast heb je 4,5 maand stage gelopen bij Rhinofly en je hebt 3 maanden afgestudeerd bij een ander interactief bureau.