Waiting-for - Wat houd dat in?

Hé hallo! Je hebt op een link geklikt in een mailtje wat ik aan je stuurde. Deze link heb ik in het mailtje gezet om jou te laten weten dat er voor jou een actie aan het mailtje is gekoppeld.

Met deze pagina wil ik je graag laten weten dat de email die ik je heb gestuurd een actie voor jou bevat. Vanaf nu sta je op mijn waiting-for lijst en blijf ik je net zo lang lastig vallen tot je de actie hebt uitgevoerd die in het mailtje staat. ;-)

Ik werk namelijk volgens het Getting Things Done principe. Dit is boelveel uitleg en die zal ik je besparen. Waar het uiteindelijk op neer komt is het noteren van ALLES. Op die manier heb je altijd de juiste taken voor je, minder zorgen aan je hoofd en zorg je er voor dat je meer gedaan krijgt in minder tijd.

Naast deze pagina is er ook de actie pagina. Deze pagina wordt weergegeven door een link onderaan de e-mails als ik wacht op acties van iemand anders. Deze acties worden door mijn Gmail er makkelijk uitgefiltert zodat ik altijd een overzicht van de gedeligeerde en eigen taken. Erg handig!

Bezoek ook mijn weblog of mijn